Προστασία του Περιβάλλοντος - Project Αware

Μιλάμε για την διάσωση του περιβάλλοντος μας και πόσο σημαντικό είναι να διατηρηθούν οι φυσικοί πόροι. Διαβάζουμε σχετικά με τη σημασία ενός υγιούς περιβάλλοντος για επιβίωση. Η περιβαλλοντική εκπαίδευση μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη διαφύλαξης του φυσικού πλούτου. Αλλά μόνο η γνώση και η ομιλία δεν βοηθούν.

 Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι για την προστασία του περιβάλλοντος; Πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθανθήκατε ακόμα να κάνετε κάτι για να σώσετε τη φύση; Γνωρίζουμε για την ανάγκη να σώσουμε το περιβάλλον και συχνά μιλάμε για αυτό. Αλλά οι περισσότεροι από εμάς μιλάμε μόνο. Λίγοι από εμάς πραγματικά κάνουμε κάτι. Ας αποφασίσουμε να εργαστούμε για την εξοικονόμηση του περιβάλλοντος - ακόμη και ένα μικρό βήμα μετράει.

Το Thalassa Diving Academy είναι περιβαλλοντικά ευαίσθητο και εκτός από τη διατήρηση του πλανήτη καθαρού, οργανώνουμε επίσης δράσεις για τον καθαρισμό της θάλασσας και των ακτών. Σε συνεργασία με σχολεία, ενώσεις, προσκόπους ή ακόμα και με ανεξάρτητες ομάδες, καθαρίζουμε όχι μόνο την ακτογραμμή αλλά και το υποβρύχιο περιβάλλον.

Γίνετε μέλος της Ακαδημίας Καταδύσεων Thalassa και βοηθήστε μας να χτίσουμε έναν καθαρό κόσμο, έναν διαφορετικό κόσμο.


 
pr.aware.jpg
project-aware.jpg
pro.-aware.jpg